Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Dakdekker Nistelrode inschakelen

Problemen met het huidige dak of wensen om een nieuw dak te laten plaatsen? Onze dakdekkers Nistelrode staan garant voor een passende oplossing. Met ons netwerk van dakdekkers zijn wij op korte te

De grootste voordelen om een dakdekker in te schakelen

 • De klus word snel en vakkundig opgepakt
 • gegarandeerd van een waterdichte oplossing
 • Zelf geen gekke stunten uit halen
 • Op lange termijn er kosten bespaard worden

Overzicht van onze diensten

Header afbeelding

Bitumen dak

Lekkage of plaatsen van een nieuw bitumen dak

Header afbeelding

Dakpannen

Nieuwe dakpannen of herstellen van schade?

Header afbeelding

Daklekkage

Opsporen en verhelpen van een daklekkage

Header afbeelding

Dakgoten

Lekkage of vervangen van een dakgoot

Header afbeelding

Schoorsteen

Schoorsteenrenovatie laten uitvoeren

Header afbeelding

Dakonderhoud

Onderhoud is belang voor het behoud

Header afbeelding

Dakisolatie

Warmte in huis houden met dakisolatie

Header afbeelding

Boeidelen

Vervangen of onderhoud van boeidelen

Nieuw dak aanleggen

Een dak laten plaatsen kan in vele vormen en maten. Bij een woonhuis blijft een hellend dak met dakpannen de meest voorkomende optie. Maar naast een pannendak kunnen wij ook een zinken- of rietendak plaatsen.

Bij een plat dak kunnen de afmetingen erg uiteenlopen. Van een bedrijfspand met een flink oppervlakte, tot een aanbouw van een paar m2. Maar hiervoor geldt dat ieder dak lekvrij moet zijn en blijven. Daarom helpen wij graag bij uw dak. Of het gaat om een bitumen dak in Nistelrode te plaatsen of mogelijk een EPDM dak met kiezels?

Over de diverse soorten dakbedekking geven wij ook waar nodig advies. Mochten er vragen zijn, dan ontvangen wij die graag en staan wij klaar om de opties door te nemen. Neem contact met ons op!

Dakrenovatie en onderhoud

Ligt er al een dak op en dient deze op slechts enkele plekken hersteld te worden, dan is het mogelijk om het dak te laten renoveren. Het is belangrijk om de dakrenovatie tijdig te laten uitvoeren om de volgende stap te voorkomen en dat is een lekkage.

Nog een stapje eerder is het goed laten onderhouden van het dak. Wij kunnen zowel platte daken als hellende daken voor u onderhouden. Dit zal de levensduur en het zicht van de dakbedekking nadrukkelijk verbeteren.

Het is altijd mogelijk om een gratis dakinspectie Nistelrode aan te vragen. Zo krijgt u inzicht in de huidige status van het dak en kan er waar nodig de juiste zorg worden geleverd.

Daklekkage in Nistelrode

Heeft er jammer genoeg een daklekkage doorgezet is dit heel vervelend en snappen wij de urgentie voor het oplossen hiervan. Wij staan dan ook 24/7 beschikbaar met onze dakdekker in Nistelrode.

Gaat het om stormschade en moet er mogelijk iets geregeld worden met de verzekering. Wij kunnen hier in begeleiden, neem gerust contact met ons op.

Het kan ook zijn dat er binnen duidelijk natte plekken te zien zijn, maar het nog niet zeker is waar deze vandaan komen, dan kunnen wij een lekdetectie uitvoeren.

Materialen waar we met werken

De materialen waar onze dakdekkers uit Nistelrode met werken zijn van hoogwaardige kwaliteit en hierdoor kunnen wij ook garantie bieden voor ons geleverde werkzaamheden. Een opsomming van de materialen die we gebruiken, onderverdeeld over de diverse soorten werkzaamheden/daken die wij plaatsen

Hellend dak

 • Dakpannen
 • Zinken Dak
 • Rietendak

Plat dak

 • Bitumen
 • EPDM
 • Groendak

Dakgoten

 • Kunststof
 • Zinken
 • Houten bekisting

Wat kost een dakdekker Nistelrode?

De kosten van een dakdekker in Nistelrode kunnen worden onderverdeel in diverse posten. De 2 grootste posten zijn het materiaal en de man-uren, daarnaast spelen de kosten voor het afvoer van oud materiaal ook een rol.

Beide zullen afhangen van de klus en wat hiervoor nodig is. Ook bij het repareren van een plat dak Nistelrode zijn er verschillende gradaties. Is het een kleine oppervlakkige schade of moet er meer hersteld worden?

Hiernaast is grofweg een verdeling te zien die op veel klussen van toepassing is. De kosten voor man-uren is in combinatie met het uurtarief vrij eenvoudig te berekenen. De kosten voor het materiaal is geheel afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moet worden.

Kosten dakdekker Nistelrode per uur

Het uurtarief van onze dakdekkers ligt gemiddeld tussen de €35,- en €50,- per uur. Bij een grotere klus zal het uurtarief vaak aan de onderkant van de grens liggen.

Bij sommige klussen is het niet mogelijk om puur op basis van het uurtarief te rekenen. Zo zal er bij een kleine inspectie ook een basistarief gehanteerd worden.

Gratis offerte aanvragen

Om een goed inzicht te krijgen in de kosten, is ons advies altijd om een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij kunnen vrij eenvoudig de kosten inschatten en indien nodig komen wij langs op locatie om alles goed te kunnen beoordelen. Daarna kan de offerte rustig doorgelezen worden en bij vragen, willen we de offerte altijd graag toelichten.

Dakdekker gezocht, vrijblijvende offerte!

Bent u concreet op zoek naar een dakdekker in Nistelrode en benieuwd naar de kosten van onze services? Wij geven graag vrijblijvend advies maar kunnen ook geheel gratis een offerte voor u opstellen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de kosten die bij de werkzaamheden komen kijken.

Door op onze offerte pagina het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, kunnen wij aan de slag om een prijs op te stellen. Afhankelijk van de opdracht kan het zijn dat we nog wat verdere vragen hebben. We houden dan ook van open communicatie en zullen op die manier tot een transparante prijs voor u komen.

Mocht de klus niet doorgaan of het niet binnen budget passen, is dat geen probleem en zitten er verder geen kosten aan verbonden.

Dakdekkers in de regio

Uden | Zeeland | Nistelrode | Volkel | Odialiapeel | Mariaheide | Boekel | Erp | Mill | Wanroij

Dak laten repareren of vervangen