Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Bitumen dak 

Een plat dak wordt veelal voorzien van bitumen, dit is materiaal met een levensduur van zo een 25 jaar.

Een goed alternatief: EPDM

maar ook is EPDM een veelgebruikte soort. Veel van onze tijd zit in het aanbrengen of repareren van een plat dak. Bij het vernieuwen van een plat dak is het mogelijk om te wisselen van materiaalsoort. Wij geven graag advies over het materiaal wat het beste bij uw situatie past.

Het aanbrengen van bitumen dak

Bij een nieuwe aanbouw of als er een plat dak vervangen dient te worden, dan is het verstandig om een dakspecialist in te schakelen. Een dakdekker kan het gehele plaatsen op zich nemen en nadien heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werken.

Het plaatsen van een nieuw plat dak kan relatief snel worden gedaan, afhankelijk van de huidige status en het aantal oppervlakte natuurlijk.

De meeste tijd kan hem zitten in het verwijderen van een oude soort dakbedekking. Daarom is het slim om vooraf onze dakspecialist op locatie langs te laten komen. Deze kan dan een goede indicatie geven over de tijd en hierbij behorende kosten.

Wat adviseren wij?

De keuze voor een bitumen plak dak is een veel gemaakte en daar kunnen wij ons heel goed in vinden. Echter is het wel belangrijk dat deze op de juiste wijze geplaatst wordt en vervolgens goed wordt onderhouden.

Bij een foutieve plaatsing is het mogelijk dat het water niet goed wordt afgevoerd en door dit gewicht kan het na jaren gaan verzakken. Plas vorming moet hierdoor zoveel mogelijk voorkomen worden.

Wij adviseren het aanvragen van een vrijblijvende offerte en een dakdekker op locatie langs te laten komen, deze kan ook ter plekke de huidige dakconstructie controleren.

Wanneer plat dak vervangen

Dak laten onderhouden

Klein onderhoud aan een plat dak kan prima zelf worden gedaan. Denk hierbij aan het vrij houden van de waterafvoeren. Verwijder regelmatig de bladeren of alles wat ook maar de afvoer kan verstoppen.

Het grondig reinigen en ontmossen van een plat dak kan door ons gedaan worden. Afhankelijk van het dak, kan hier een onderhoudscontract opgesteld voor worden.

Staan er zonnepanelen op het platte dak, dan kan dit vaak in 1 pakket worden afgenomen.

Waarom voor ons kiezen?

  • Lokale Dakdekker
  • Inzicht in de tarieven
  • Allround dakdekkers beschikbaar
  • Advies voor uw klus
  • Gratis offerte ontvangen

Direct in contact

Een specifieke vraag over het dak, dan is het mogelijk om deze direct te stellen aan onze dakdekkers:

Ook kan er een contactformulier ingevuld worden via onderstaande knop!

Dak laten repareren of vervangen